Sunday, January 17, 2010

Akhirnya.....

Pada 11/01/2010..ku berjaya menghantar surat berhenti keje..huhu..
hampir 7 tahun pekerja di DSAV Consultancy akhirnye ku meninggalkan...
mesti ku rindu dengan semua yg ada disini..huhu...ku notis 1 bulan...sebenarnye 3 bulan..
tp suka hati ku ler...nak berhenti bila...huhu ayat ganas tak....
tempat baru ku akan melapor diri pada 1/02/2010...tp cuti daaa..so ku dtg 2/02/2010..
so separuh dr list azam baru ku dah termakbul..maybe rezeki anak.....
so tunggulah cerita baru di tempat keje...

Basikal Baru


Ape yea nak ku tulis nie...sebenarnye nak tayang basikal baru mya aka kakak..pink lagi...sempena ayah dapat bonus..sekaligus hadiah hari jadi utk bulan depan yg ke-2 tahun..dah besar anak mama yea...basikal yg lama bg kat adik..sian adik dapat second dr kakak..tp adiknye invst education lebih dr kakak..huhu...
Berbalik pada bonus..huhu..berapa agaknye jumlah suami ku dpt bonus????..huhu...ku tak pernah nak ambil port berapa gaji my hubby..berapa bonus dia dapat....hehhe..maybe 1 days kot ku kan ambil tahu..hehhe..yg pastinye bila takde duit belanje je baru ku minta..kalau takde ku senyap je...my hubby sendiri tahu..
anak dah dapat hadiah basikal...mamanye bila nak dapat hadiah pulak...adakah hadiah kereta????...new hp??? yg pastinya tunggu......
hahahha....

Sunday, January 3, 2010

Jom Klik :- Iklan

SELAMAT TAHUN BARU

Rasanye belum terlewat ingin ku mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU 2010....
em..yang pastinya ku ada azam baru tp tapi tak nak lah bg tahu..hehehhe...
mcm biase ku ngn hubby tak lah sambut tahun baru..biasalh suma hubby ku bzlah sgt...ngn kejenye...cuma hari sabtu my hubby ade mase utk raikan tahun baru itu pun bw aku and anak-anak berjalan ku bw sekali my mother itu pun pi giant Kinrara..sbb ade taman permainan...mya dah tentulah suka...niat di hati nak cari barang..tp apekan daya..supermarket giant pun ku tak jumpa sibuk sangat dok tgk baju2 yg jual kat dlm giant tue..mya pulak asyik merengek nak pi taman...sampai giant dlm 8.30pm..pusing2..nak dkt pukul 10 jga..sebaiklah giant tue tutup pukul 11.00pm...yg bestnye my hubby belanje mkn Pizza Hut..hehhe...(my hubby spesis tak berapa gemar westrn ni) tp dah wife tersayang teringgin ok ajeler..hehheh..yg bestnye kami adelah pelanggan yang terakhir..hehehhe....
ape yea lagi ku nak story nie...em..ape-ape pun ku nak Ucap Selamat tahun Baru...

Tuesday, December 29, 2009

Big Family


Untuk tatapan semua..

Big Family....Tuan Haji Mohari &
Puan Hajjah Milah...

Family Ku....

Iklan Jap..Sebelum ku nak sambung lagi Aktiviti Family Day..
ku nak memperkenalkan keluargaku yang tercinta..hehehe


Yang Hensem tue..suamiku nama nye Mr Amran Mohari...hehehe...seorang yg understanding...pendiam..sometime garang..hehhe...(kalau dia marah..mesti ku terasalah sgt..mulalah air mata menitik).. suamiku seorang yg penyayang terhadap anak-anak..rajin juga tolongku jaga anak..itu wajib..dan baik hati...
yg tak bestnye dia bukan seorang yg romantik..tp kdg2 suka buat lawak...hehehe...yg paling penting dia seorang yg kuat beruasaha..bertuah sungguh ku mendapatnye...

next time ku akan cerita

mcamner dia ngorat ku..heheheh....(ialah dia adelah seorang yg teramat pendiam..after jumpa ku perubahan yg amat ketara..heheeh..sbb ku nie jenis byk ckp juga...)

ku mempunyai 2 anak perempuan (Mya Irdina & Dhya Qistina)..anak lelaki kena usaha lebih nie..ok Mya Irdina kami panggil Akak...hehhe...seorang anak yg cerdik...rapat ngn ayah n mama..tp tgk mcm sayang ayah je lebih...heheheh..la nie dah pandai ckp...sometimes melawan juga ngn ku..tp ngn ayah tak berani ialah ayah sekali marah...menangis tak ingatnye..

yg no.2..Dhya Qistina...baru berusia 4 bulan...yg nie panggilan manja Adik...kuat menjerit...dah pandai meniarap ..heheh..tp bila nak tido mesti megamuk dulu...ape ku nak cerita pasal mereka berdua nie yea...yg bestnye mya n dhya berkongsi tarikh yg sama 15hb..bulan dan tahun je yg lain..heheh..so birthday leh sambut sama..hehehe...pasal diriku next time ler..ku cerita hehhehe....

dah banyakku membebel nie..heheh

Pelbagai Aksi Family Day

Jom Tgk Video yg best..

V1-Tarik Video
video...

V2 V3
video video